Skip to main content

Rólam

Örülök és köszönöm, hogy az oldalamra tekint! 

 Célom az emberi egészség, szépség, megtartása, az odavezető út kitűzése, az egészség helyreállítása, ezzel együtt az  életminőség javítása.

Az orvostudomány jövője a megelőzés. Ezt több úton megközelítve érhetjük el (EWS-testelemző, EWS-NLS sejtszintű vizsgáló, talpreflexológia, fül- és testszerte jelentkező elváltozások tünetegyüttesének akupresszúrás kezelésével).  Holisztikus szemlélettel, azaz minden mindennel összefügg elvét követve segítek a hozzám forduló Betegeknek, Érdeklődőknek.

Az egészség, a szépség nem kor függvénye!

Az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel ötvözve keressük közösen a megoldást  oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Nevem Nagy Zoltán Gáborné, lánykori és az eü-ben használt név Nagy Szilvia. 1971. 04.22-én születtem Budapesten. 1990 óta vagyok házas. Két felnőtt gyermekem és két unokám van. 

A szakmai kompetenciám kiterjednek

🧘‍♂️a mozgás (jóga, stretching, orientális tánc, testépítés),

🧑‍🦰a szépségápolás (kozmetika,sminktetoválás, alakformálás, kéz-és lábápolás),

👐a gyógymasszázs (thai, ayurvedikus, kínai, shiatsu, svéd) és

🦶👂az alternatív gyógymódok (reflexológia, akupresszúra, fitoterápia, életmódtanácsadás és terápiák) használatára, valamint folyamatban van a bioenergetika és a füladdiktológia szakvizsga is.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság oldalán https://kereso.enkk.hu a keresőbe beírva az alábbi adatokkal vagyok leinformálható: 

Név típusa:
Születési név

Név: Nagy Szilvia

Nyilvántartási szám: 113894

Alapnyilvántartás típus: Egészségügyi  szakdolgozó

Szakképesítés: Akupresszőr 

Kérem, hogy csak ezekkel az adatokkal keressenek, mert másképpen nem lesz találat! Köszönöm szépen 🙏


Szakmai végzettségek, munkahelyek

- 1989.: Érettségi a II. Rákóczi F. Közgazdasági SZKI-ban. Orosz nyelvű gépíró, jegyzőkönyv-vezető gyorsíró szakon.
- 1989. szept.: a Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalatnál titkárnő- másik két leányvállalatánál Bestseller Kft. és a Riviéra Kft-nél – könyvesbolt vezető voltam. (Az anyacég megszűnt.)
- 1995-1997.: Cegléd – Bem József SZMKI – kozmetikus szak
- 1997.: Bp. – RND Stúdió – kéz-lábápoló, műkörömépítő, talpreflexológus szak.
- 1997-1998.: Számos szakmai továbbképzés: Speciális testmasszírozó tanfolyam, elektrokozmetikai szaktanfolyam, smink tanfolyamok, versenyek
- 2000.: Kozmetikai test tetováló tanfolyam
- 2003.: Gödöllő – Pránanadi módszer – gyógyító mester fokozat.
- 2004.: Mestervizsga a kozmetikus szakmából a Kamaránál.
- 2005.: Gyógymasszőr szakképesítés a Bázis Oktatási Központban
- 2005.: Menedzser masszázs – továbbképzés a Kanizsai Dorottya Eü-i SZKI és Gimnáziumban.
- 2005.: NSI – Nail Systems International – továbbképzés
- 2006. szept.: Ri-soft lining II. Nemzetközi Sminktetováló Szimpózium: “Sminktetoválás mesterfokon A-Z-ig” – legújabb technikák és eljárások a sminktetoválás és hegtetoválás témákban – továbbképzés
- 2008: Természetgyógyász ETI (államilag elismert) vizsga
- 2009: Reflexológia ETI vizsga
- 2008-2009: Kineziológia I-II-III. tanfolyam
- 2009. Lelkünk az arcunkon c. tanfolyam
- 2009. októberétől: S7S rendszer (felnőttoktatási vezetőképző rendszer)
- 2012. Mini Korokan masszázs tanfolyam
- 2013. Izom, ízület rendszer vizsgálata és kezelése tanfolyam
- 2013. Tradicionális Thai masszázs tanfolyam
- 2013. Kínai masszázs tanfolyam
- 2013. Akupresszúra ETI vizsga
- 2014. Testépítő edző
- 2014. Schüssler só terapeuta
- 2014. Stretching oktató
- 2014. Komplex folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató
- 2015. Jóga flow oktató
- 2015. Acu-tape alaptanfolyam
- 2016. Kinezio-tape haladó tanf. I., II.
- 2016-2019  Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola -Vaisnava jógamester
- 2018. Peter Hess féle hangtál I. tanfolyam
- 2018. Ayurvedikus masszőr
- 2019. A BKIK Kézműipar Tagozat által szervezett Országos masszázsversenyen, “A masszázs varázsa” kategóriában 2. helyezés
- 2021. Fitoterapeuta
- 2022. Életmód tanácsadó és terapeuta
- Béky László tanítványa

1995. után pályát változtattam és egy olyan gyönyörű hivatást találtam, melynek segítségével még soha nem kerültem olyan közel az emberi lélekhez, mint általa. Ez az EMBERI BŐR érintése, kezelése, szépítése.

Még nem találtak fel olyan diagnosztikai gépezetet, amely képes lenne olyan finom energiák vételére, mint a bőr. Az életemet tettem fel ennek a tanulmányozására. Törekvéseim célja az embereket felébreszteni, ráébreszteni saját valójukra és hogy ezen az úton hol járnak éppen – közösen keressük az egész-séget. Segítő szándékom csak Önnel  együttműködve lehetséges. Megpróbálok mindenkinek a legjobb tudásom szerint választ adni és megoldást találni, ezért folyamatosan képzem magam. Több, mint huszonkilenc éve foglalkozok emberekkel. A szépségápolásnál kezdtem, majd a folyamatos  képzéseknek köszönhetően az egészségügy és a sport terén is képesítéseket szereztem.

Mindkét terhességem 35 kg plusszal zárult. Ezt mindkét alkalommal ledolgoztam, azóta is tartom. Közben sok mindenre rájöttem és tapasztaltam… Ezt a sok évi tapasztalati tudást szeretném megosztani, átadni, akár Önnek, ha szüksége van rá és kéri, szívesen segítek!  Célom: az egységes EGÉSZ megtartása és annak kialakítása, azaz az emberekkel megismertetni az ok-okozati összefüggéseket és rávezetni őket, gyakoroltatni velük a természetes életvitelt. Gyakorlatilag az egészséget támogató, a betegségeket megelőző élet felé szeretném terelni a hozzám fordulókat a fentebb felsorolt tevékenységeken belül.


Elsősorban a krónikus degeneratív betegségek prevencióját és rehabilitációját végzem különféle állapotfelmérő és -javító gépekkel, terápiákkal és érintéssel. Többek közt : gyomor és bél gyulladások, máj és epe panaszok, II. típusú cukorbetegség, Crohne bél gyulladás, különféle daganatos betegségek lelki és materiális kiegészítő terápiái, légzőszervi betegségek, asztma, COPD, allergiás légzési nehézségek, mozgásszervi, reumatikus betegségek,hát-, nyak-, váll-, láb-, talpfájdalom, elsődleges fejfájás kezelés, bőrgyógyászati betegségek, ekcéma, pikkelysömör,  egyéb anyagcsere forgalmi, szaporodás biológiai betegségek, szenvedély betegségek, vese és hólyag betegségek, egyéb itt fel nem sorolt betegségek terén.

Milyen esetekben?

Módszerek

Mottóm: A Test és a Lélek kiegyensúlyozása, melynek útja a gondolattól a bőrön keresztül – érintéssel és modern eszközökkel  – a Lélekhez vezet.

Az orvosi zárójelentés értelmezésével egy időben a beteg panaszainak, tüneteinek elemzése, az elveszett életcél újbóli kitűzése, majd az oda vezető út összeállítása,  ezek lehetnek: fitoterápia, különféle masszázsok (gyógymasszázs, reflexológia, akupresszúra, mikrorendszeri ingerterápiák), szükség szerinti fizio- és egyéb terápiák megbeszélése. Állapotfelmérő eszközök használata, amelyek rávilágítanak az elváltozások meghatározására és segítik a kompetencián kívüli esetek más szakrendelőbe irányítását vagy éppen megerősítik az orvosi diagnózist. Funkcionális élelmiszer  kiegészítőkre és  mozgásfajtákra javaslattétel, de mindezeket megelőzi az a lelki terápia, amely a stresszes helyzetek kezelésére ajánlott.

A terápia tehát a funkciók tüneti jobbításán kívül elsődlegesen oki oldalról közelíti meg a teendőket, azaz a holisztikus szemléletet szem előtt tartva.

A szolgálat kiterjed a prevencióra és a rehabilitációra is.


Szükség esetén végzek:

- egészségügyi elsősegélynyújtást (vezetett passzív kimozgatással), azaz lumbális becsípődés és más mozgásszervi betegségek kezelését, azok oki és tüneti rehabilitációja szintjén
- elsődleges fejfájás tüneti kezelését (főként a fej, nyak és a törzs trigger pont terápiájával), valamint  javaslattétel az oki kezelésekre
- krónikus degeneratív mozgásszervi betegségek: izületi kopások, csigolyaközti porckorong elfajulás, csontritkulás kezelését mozgásterápiával (jóga, stretching) és a mikrorendszerek kezelésével (fül, talp, test, kéz reflexzónái)
- lágyrész reumatizmusok – fokozott izomtónussal járó betegségek, mint a fibromyalgia rheumatica, másodlagos izomfájdalom enyhítését
- bőrgyógyászati betegségek: pikkelysömör, acne, seborrhoea, clavus, onychocryptosis kezelését fito-, fény-, kozmetikai, frekvencia és egyéb terápiákkal.


Kérdés esetén hívjon bátran időpontért: 06309605825

A szolgáltatások kabinrendszerben vehetők igénybe, ami azt jelenti, hogy nálam egyszerre csak 1 vendég/páciens tartózkodik, ezért mindenki úgy oszthatja be az idejét, hogy nem kell várakozni (esetleg pár perc) és a kívánt szolgáltatáshoz szükséges idő elteltével lehet távozni. Az ajtó előtt nem toporog a következő vendég/páciens, csak a bejelentett időpontban, így teljesen ki tud kapcsolódni. Igazi élmény, majd meglátja!

A szolgáltatásokat életkorra és nemre való tekintet nélkül bárki igénybe veheti. A CSECSEMŐK és szüleik, a TINIK és a FÉRFIAK is nyugodtan hívhatnak, az ajtó MINDENKI előtt nyitva áll. Amennyiben ágyhoz kötött valaki és nem tud hozzám eljönni a rendelőbe, akkor megbeszélhetjük az otthoni kezelést is, kérem írjon pár soros levelet az alábbi email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönettel
Nagy Szilvia

© Magna Natur Med

Nyitvatartás

+36-30-960-5825


Kizárólag bejelentkezés szerint!

Budapest

Cím: Budapest, Flamingó u. 19.
Nyitva:
Hétfő: 8-20 h
Kedd: 6-20 h

Balatonakarattya

Cím:Balatonakarattya, Bercsényi u. Napfény pavilonsor 4
Nyitva:
Csütörtök: 8-20 h
Péntek: 7-20 h