Skip to main content

Hírek

Thesera lifting arckezelés

Thesera lifting arckezelés

  • Dátum:
    2023. május 10
  • Szerző:
    Nagy Szilvia
  • Megjelenik:
    Hírek

A Thesera kezelés egy forradalmian új ránctalanító és lifting hatású kezelés, amely hatására a megereszkedett bőr műtéti beavatkozás nélkül láthatóan feszesebb lesz. Ajánlott 2-3-4 hetente elvégezni, életkor függvénye.

1 kezelés ideje: 70-80 perc, ára: 49e Ft. 1 kúra 4 alkalom, díja: 169 e Ft.

Thesera L. Lifting Kezelés

Non-invazív lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal

4 kezelés/szett

A kezelés előnyei:

👉biztonságos, nincsenek mellékhatásai

👉tű-és fájdalommentes

👉látványos eredmény már az első kezelést követően

👉fokozatos hatás a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően

👉1 órás pihentető kezelés

👉egyedülálló technológia


Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

👉Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz.

👉A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek.

👉A bőr tömörsége növekszik.

👉Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

👉A savak és a szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz.

👉A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas.

👉A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

Hogyan működik?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét viszünk fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat.

A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum bőrnyugtató hatóanyagokban gazdag, így nyugtató hatással van a hámlasztással előkezelt bőrre. Antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát. A szérum és a szálak keveréke zselé-szerű kollagénes keverékké alakul. A bőrre kenve kellemes érzetet ad. Ezt tápláló maszkkal fedjük, amely serkenti a vérkeringést és segíti a szálak bőrbe jutását. A szérumban feloldott szálak és a vérkeringést serkentő, hidratáló pakolás 30 perc alatt fejtik ki hatásukat. A maszk bejuttatja a szálakat a bőrbe.

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki.

Az alkalmazása egyszerű, egy előírt procedúrát kell követni, egymás után több lépcsőben felvinni a bőrre a hatóanyagokat. 1 kezelés időtartama: kb. 70-80 perc.

A kezelés 5 fő lépésből áll:

A bőr előkészítése:

arclemosó + hámlasztó szérum

A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum
A vérkeringés fokozása Hydra Booster arcpakolással
A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel

A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A kezelés lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbeolvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A kezelés a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg. A kollagén gyakorlatilag az a „ragasztóanyag”, amely a testünket összetartja. A kollagén egy fehérje, ő felel a bőrünk rugalmasságáért és feszességéért, karöltve az elasztinnal. Az egészséges bőr alapvető eleme. Ameddig fiatalok vagyunk a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép hamvas, ráncmentes, rugalmas és feszes a fiatal bőr. A húszas éveink végén, a harmincas éveink elején ez a folyamat lelassul, fokozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, így a bőr elkezd veszíteni a feszességéből és rugalmasságából. Sajnos a káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők gyorsabb vagy lassabb iramban, de mindenképpen egyre romlani fog a bőrünk állapota. Az antioxidáns hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszeseb, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.
© Magna Natur Med

Nyitvatartás

+36-30-960-5825


Budapesten

Nyitva: Hétfőn és Kedden bejelentkezés szerint, rugalmasan

Cím: 1173 Budapest, Madárdomb, Flamingó utca 19. 

Balatonakarattyán

Nyitva: Csütörtökön és Pénteken bejelentkezés szerint, rugalmasan (hétvégén zárva)

Cím: 8172 Balatonakarattya, Bercsényi u. 1. Napfény pavilonsor 4.