Skip to main content

Hírek

AJÁNLÁS: HALLOTT MÁR A PÖDÖR OLAJOKRÓL?

AJÁNLÁS: HALLOTT MÁR A PÖDÖR OLAJOKRÓL?

  • Dátum:
    2023. május 10
  • Szerző:
    Nagy Szilvia
  • Megjelenik:
    Hírek

100%-os hidegen sajtolt olajok magyar cégtől étkezéshez vagy akár külsőleg alkalmazva. Kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek az emberi szervezetre számos jótékony hatással vannak. Másolja ki a kedvezmény kódot és kattintson arra, amelyik érdekli.
Kedvezmény kód: TWG9501

DIÓOLAJ-11%FENYŐMAGOLAJFÖLDI MANDULA – TIGRISDIÓ OLAJFÖLDIMOGYORÓ OLAJHOMOKTÖVIS OLAJKENDERMAGOLAJKÓKUSZOLAJLENMAGOLAJ-11%MÁKOLAJ-11%MANDULAOLAJMÁRIATÖVIS OLAJMEGGYMAGOLAJMOGYORÓOLAJ PIEMONTI MOGYORÓBÓLPISZTÁCIAOLAJREPCEOLAJREPCE SÜTŐOLAJSZEZÁMMAGOLAJSZŐLŐMAGOLAJ – ZWEIGELT TÖKMAGOLAJ, STÁJERTÖKMAGOLAJ, ZALARIZ-11%

BIO HIDEGEN SAJTOLT OLAJOK

BIO ARGÁN OLAJBIO AVOKÁDÓ OLAJ-11%BIO CAMELINAOLAJBIO CHIA OLAJBIO DIÓOLAJ-11%BIO FEKETEKÖMÉNY MAGOLAJ-11%BIO GRÁNÁTALMA MAGOLAJ-11%BIO KENDERMAGOLAJBIO LENMAGOLAJ-11%BIO LIGETSZÉPE OLAJBIO MAKADÁMIA DIÓ OLAJBIO MÁKOLAJ-11%BIO MANDULAOLAJBIO MÁRIATÖVIS OLAJBIO MOGYORÓOLAJBIO NAPRAFORGÓ OLAJBIO OLÍVAOLAJ, EXTRA SZŰZBIO REPCEOLAJBIO SÁRGABARACKMAG OLAJBIO SZEZÁMMAGOLAJBIO SZŐLŐMAGOLAJBIO TÖKMAGOLAJ, ZALARIZ-11%BIO ZSÁZSAMAGOLAJGYÜMÖLCS ÉS BALZSAMECETEKHOMOKTÖVIS TERMÉKEKKÉSZÉTELEK KÉZZEL KÉSZÍTVELEVESEK, KÖRETEK ÉS HÚSÉTELEKMUSTÁR, PESTO ÉS BRUSCHETTABBQ ÉS PARADICSOMSZÓSZTÉSZTASÓ, FŰSZERSÓ, CUKOR, BORSFŰSZEREK, CHILIFŰSZERKEVERÉKEKFŰSZERMALMOKCHLORELLA, GYÜMÖLCSPOROK – BIOGLUTÉNMENTES LISZT, MAGÉDESSÉGMÉZEK ÉS LEKVÁROKKÁVÉDIGITÁLIS AJÁNDÉKKÁRTYAKONYHAI ESZKÖZÖKAJÁNDÉK ÖTLETEK

Novemberi kedvezmények:

https://www.podor.hu/

https://www.podor.hu/termekek/pesto/tokmagos-pesto#
© Magna Natur Med

Nyitvatartás

+36-30-960-5825


Budapesten

Nyitva: Hétfőn és Kedden bejelentkezés szerint, rugalmasan

Cím: 1173 Budapest, Madárdomb, Flamingó utca 19. 

Balatonakarattyán

Nyitva: Csütörtökön és Pénteken bejelentkezés szerint, rugalmasan (hétvégén zárva)

Cím: 8172 Balatonakarattya, Bercsényi u. 1. Napfény pavilonsor 4.