Skip to main content

Hírek

INSTRUMENTÁLIS FASCIA- ÉS IZOM KEZELÉS

INSTRUMENTÁLIS FASCIA- ÉS IZOM KEZELÉS

  • Dátum:
    2023. május 10
  • Szerző:
    Nagy Szilvia
  • Megjelenik:
    Hírek

Instrumentális manuálterápia az izom- és fasciarendszer hatékony kezelésésre

A gyógymasszázst kiegészítő eszközök széles palettája kibővült eme nagyon hatásosan alkalmazható fasciakezelő TMI eszközrendszerrel.

A spanyol Stefan Richelli oszteopata, gyógytornász tanár maga csiszolja saját kezűleg a minőségi műanyagból készült eszközöket és tanítja a világ minden részében az instruktorokat. Célja egy olyan segítő eszközrendszer kialakítása és megalkotása, amely leveszi a terhet a kezelő ujjairól, ugyanakkor hatásosan látja el a kezelt területet. Így sikerült létrehozni a mozgásszervi problémák kezelésére széleskörűen alkalmazható TMI rendszert.

Mi a lényege?

Ez nem “simogatós” masszázs. Hatásos a kötőszövet mélyebb rétegeinek megdolgozására. Kiválóan lázítja a fájdalmas izmok letapadásait, enyhíti a triger pontok érzékenységét. Az eszközök képesek nagyon célzottan behatolni a szövetek mélyére, ami nem hat idegenként a testnek. Az eszközök bőrbarát, speciális technikával készült műanyagból vannak és teljesen ergonomikus kialakításúak. A kezelt személy nem érez idegenül ható különbséget az emberi kéz és az eszköz jelenléte között.

Próbálja ki, tapasztalja meg! Az első kezelés árából 30% ajándék Önnek, ha erre az írásra hivatkozik. Hívjon most időpontért! ?

06309605825
© Magna Natur Med

Nyitvatartás

+36-30-960-5825


Budapesten

Nyitva: Hétfőn és Kedden bejelentkezés szerint, rugalmasan

Cím: 1173 Budapest, Madárdomb, Flamingó utca 19. 

Balatonakarattyán

Nyitva: Csütörtökön és Pénteken bejelentkezés szerint, rugalmasan (hétvégén zárva)

Cím: 8172 Balatonakarattya, Bercsényi u. 1. Napfény pavilonsor 4.