Skip to main content

Szolgáltatások

Testkezelések

A kavitációs ultrahang, gépi hullámmasszázs és rádiófrekvencia gépek jellemzői

A kavitációs ultrahang és rádiófrekvencia formálja az alakot, eltünteti a narancsbőrt és feszesíti a bőrt, serkenti a szervezet anyagcseréjét, ezáltal hatékonyan támogatja a zsírbontást is hatékonyan segíthet a striák kezelésében is, segít csökkenteni az izmok fájdalmát, javítja a szervezet természetes regenerációját.

A kavitaciós zsírbontás legelterjedtebb zsírbontó technológia. Lényege, hogy a kavitaciós ultrahang hullámai által generált végtelen mennyiségű buborék segítségével megbontjuk a bőrszövet alatt húzódó zsírsejtek szerkezetét, melynek hatására azok elszakadnak egymástól és távoznak a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül. Ezt a folyamatot támogatja a gépi hullámmasszázs vagy választható a vákuummasszázs technológia is, ahol az alsó  végtagokon keresztül a törzs és a karok is kezelve vannak. Alulról felfelé, apró körkörös szorításokkal halad a gép, melynek hatására a pangó nyirokfolyadék mozgásra van kényszerítve, ezáltal serken a keringés és a méreganyagok kiválasztása.

A rádiófrekvenciás kezelés, az orvostudomány MRI technológiájának technikai hátterén alapuló eljárás, melynek hatására minden fajta mellékhatás nélkül serkenthetjük a bőr természetes kollagén termelődését. Már 3 alkalom után is látványos eredményekre lehet számítani. A bőr megfeszűl, visszanyeri korábbi ruganyos, hidratált állapotát.

Jó tudni

– minden kezelés fájdalommentes, kellemesen meleg érzést nyújt
– nem okoz bőrelváltozást
– nem invazív kezelések, tehát nem történik fizikális behatolás a bőr alá
– kiváló kollagén serkentő
– feszesíti/ fiatalítja a megnyúlt, vagy korábbi fogyásból megmaradt többlet bőr réteget testen és arcon egyaránt
– csökenti a kezelhető területeken (karokon, lábakon, combokon, csípőn, hason, háton és nyakon) levő zsírsejtek számát
– bőrfeszesítő, cellulit (narancsbőr) megszűntető hatása van
– nyirokkeringés és anyagcsere gyorsító
– megduplázza a kollagén-, illetve az elasztikus rostok mennyiségét a kezelhető  területeken (arc- és testbőrben egyaránt)
– kollagén rekonstrukciós hatású

Ellenjavallatok

– terhesség, szoptatás
– implantátum
– lázas, náthás, fertőző betegségek, rossz közérzeti állapot
– menstruáció előtt és után 2 nappal
– keringési zavarok (pacemaker, szívritmus zavarok)
– idegrendszeri zavarok (epilepsia)
– érrendszeri problémák (hajszálér törékenység, visszerek, mélyvénás trombózis)
– tüdőembólia az elmúlt évben
– bőrbetegségek
– magas vérnyomás, szívproblémák
– hasi sérv, daganatos betegségek
– vese, máj működési zavarok
– cukorbetegség,
– csontritkulás


Anti-anging kezelő eljárások arcra és testre

Zsíroldó, karcsúsító, feszesítő programok

Rádiófrekvenciás anti-aging arcfeszesítés:
/kezelési idő: 20 perc/
1 alkalom: 7 500 Ft
5 alkalmas bérlet: 35 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 68 000 Ft

Rádiófrekvenciás dekoltázs feszesítés:
/kezelési idő: 20 perc/
1 alkalom: 7.500 Ft
5 alkalmas bérlet: 35 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 68 000 Ft

Rádiófrekvenciás arc-nyak-dekoltázs kezelés:
/kezelési idő: 30 perc/
1 alkalom: 8.600 Ft
5 alkalmas bérlet: 38 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 75 000 Ft

Multipoláris rádiófrekvenciás testkezelés:
/kezelési idő: 30 perc/
1 alkalom: 8 600 Ft
5 alkalmas bérlet: 38 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 75 000 Ft

Kombinált kezelés: kavitáció és rádiófrekvenciás testkezelés:
/kezelési idő: 30 perc/
1 alkalom: 8 600 Ft
5 alkalmas bérlet: 36 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 72 000 Ft

Teljes karcsúsító, feszesítő program: kavitáció + rádiófrekvenciás testkezelés + vákuumterápia
/kezelési idő: 60 perc/
1 alkalom: 16.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 75 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 140.000 Ft

Gépi vákuummasszázs terápia:
/kezelési idő: 10 perc/
1 alkalom: 4 000 Ft
5 alkalmas bérlet: 18 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 35 000 Ft

A kezelési idő nem tartalmazza az előkészületeket (öltözködés, mérés, stb.)


Hifu kezelés

Hogyan működik a HIFU?

A HIFU egy nagy intenzitású, fókuszált ultrahangos, hatóanyag nélküli kezelés, ahol a kezelőfej úgy lett kialakítva, hogy a belőle kilépő ultrahang hullámok egy pontban metsszék egymást, és ott az együttes hatásuk felerősödjön. Az ultrahang mechanikus rezgésbe hozza a sejteket, ami megemeli a szöveti hőmérsékletet. Abban a pontban, ahol a hullámok találkoznak, a hőmérséklet  65-80°C köré emelkedik, és ilyen hő mellett károsodás éri a sejteket. A környező sejtek viszont épek maradnak.

A HIFU kezelőfej egy lövés alkalmával 1-11-ig terjedő, változtatható sorban, változtatható lövésszámban apró pontokat éget a bőrbe, pontosan meghatározott mélységben, ami 1.5, 3 és 4.5 mm között választható, a kezelendő területeket alapul véve, kihagyva a tiltott (idegkilépési és egyéb) pontokat. Egy teljes arckezelés során több ezer pici hősérülési pont keletkezhet, aminek a gyógyulási ideje 3-6 hónap. Ez alatt fejtik ki látványos hatásukat.

Milyen hatással van a bőrre?

A sebgyógyulási folyamat eredménye néhány hét után már nagyon szépen kezd látszani. Ahogy az apró sérülések a bőr mélyén elkezdenek begyógyulni, a szövet feszesebb és tömöttebb lesz. A bőr különböző rétegeiben elindul egy hosszabb távú regenerálódási folyamat, ami a kezelést követő hónapokban az alábbi hatást eredményezi:

1.5 mm-es mélységben újraépül az elasztin-szerkezet

3 mm-nél aktiválódnak a fibroblast sejtek (ezek termelik a kollagént)

4.5 mm-en történik a SMAS réteg feszesítése.  Az arc megereszkedéséért a SMAS réteg felelős a legnagyobb mértékben, így a lifting hatás eléréséhez elengedhetetlen ennek a rétegnek a kezelése. A HIFU kezelés nem egy fájdalmas kezelés, de éreztünk kell, hogy meglegyen a várt eredmény.

    serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését
    feszesebbé, tömöttebbé válik az arcbőrt
    csökkenti a ráncok mélységét, illetve eltűntetheti azokat
    nagyfokú lifting hatás érhető el
    nyáron is alkalmazható
    hölgyeknek és uraknak is egyaránt ajánlott
    elegendő évente 1 kezelés
    30-60 év között optimális a használata (e felett a kor felett több kezelésre van szükség)

1. Konzultáció: 30 perc-1 óra

2. Kezelési idő: 1.5-2 óra.

3. Ára: teljes arcra 195.000 Ft bevezető áron.


EWS-NLS sejtszintű vizsgáló készülék

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával

A nyugati orvostudomány folyamatosan versenyt fut az idővel. Általában akkor vesznek észre egy betegséget, amikor az már komolyabb panaszokat okoz. Sajnos kevesen tudják, hogy egy betegség súlyossága, és az, hogy a lefolyása során mennyire rontja az ember életminőségét, nagyban függ attól, hogy mely stádiumában fedezik fel az adott betegséget. Egy korán észrevett elváltozás, sokkal egyszerűbben, költséghatékonyabban és gyorsabban kezelhető célzottan, mint egy szerteágazó, több szervet érintő és elhatalmasodott betegség.

Az Energy Wave Systemnél tudjuk, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerünket.

Azt szeretnénk, hogy mindenki tudja, hogy az orvostudomány jövője a megelőzés!

A megelőzés innovatív formába költözött: EWS NLS készülék

Az NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, ezáltal felismerve az egyes betegségek kockázatait és kialakulásának okait.

Mire képes még az EWS-NLS készülék?

• Különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívak-e a szervezetben.

• Alkalmas személyre szabott információs szerek elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint az információs medicinából ismert frekvenciakiegyenlítő kezelést –metaterápiát– is végezhetünk vele.

• Alkalmas a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzésére, illetve az egyes kórfolyamatok időbeli lefolyásának jellemzésére, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb étrend és táplálékkiegészítő rezgésmintájának azonosítására.

• A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre bemérhetjük a segítségével, méghozzá a vegetatív reakciók vizsgálatával (vegeto-teszt).

• Az „elektronikus gyógyszertár”, vagyis a referencia információs modul több mint 10 ezer spektrogramot (rezgésmintát) tartalmaz. Ez lehetővé teszi a személyre szóló, egyénileg leghatékonyabban és legeredményesebben működő információs szer kiválasztását és azonnali elkészítését.

Az EWS NLS készülék emellett még számos egyéb területen is bizonyított, de a fent említett alkalmazási területek azok, amelyek a legszélesebb körben alkalmazottak. A felhasználók (orvosok, természetgyógyászok, termékspecialisták…) tapasztalatai alapján mondhatjuk, hogy ezen funkciók alkalmazása hozhatja meg az emberek életében a legpozitívabb változást.

Az EWS-NLS működése

1. A medulla oblongata (nyúltagy) szerkezetében található szabályozó pontok visszatükrözik a szervezetben végbemenő alapvető vegetatív folyamatokat. Az agy vegetatív szerkezetének elektromos aktivitása közvetlenül nem mérhető, ezért ezeket az agyi képleteket hanggal, elektromágneses rezgésekkel (a fejhallgatóban elhelyezett binaurális szenzorok által generált), valamint vizuális stimuláló hatással aktiváljuk.

2. A binaurális szenzorok pontos információt „vesznek le” a vizsgált személy szervezetéről, valamint érzékelik a bal és a jobb agyfélteke változó aktivitását. Az így nyert információkon alapuló vizsgálati módszert kvantumentrópiás biofizikai vizsgálatnak vagy non-linear energo-információs tesztelésnek (NLS) nevezzük.

3. Az agyból érkező jeleket (a trigger szenzorok segítségével) a rendszer detektálja, majd felerősíti, és digitális kóddá alakítja át, így már alkalmassá válik arra, hogy információ formájában bejuttassuk a számítógépbe, és a vizsgált szerv virtuális anatómiai ábráján megfelelő színes szimbólumokkal jelezzük a vizsgálat menetét.
Hatpontos értékelés a legpontosabb eredményért

A különböző szervek mintáján végzett vizsgálatok során, az állapotot hatpontos skálán értékeljük, ahol minden szint megfelel egy bizonyos fokú entrópiának, ami a szerkezeti rendezetlenség fokát, és az energiazavar felhalmozódásának mértékét jelenti.

A könnyebb értékelés érdekében, minden egyes szint egy geometriai alakzattal és színnel van jelölve. Ezek a szervezet egészségi állapotát, pontosabban a működési stressz különböző fokozatait tükrözik, valamint utalnak a kifejezett patológiai, vagyis kóros elváltozásokra is.

Az energetikai vizsgálat hatékonyságát hatalmas adatbázis segíti

A gyorsteszt következő szakasza az energetikai vizsgálatot foglalja magában. Ennek alapja az, hogy a számítógép memóriájában tárolt különböző rezgésmintákat, az úgynevezett etalon folyamatokat, a program összehasonlítja a vizsgált személytől frissen „vett” aktuális információkkal.

A szoftver lehetővé teszi, hogy az energetikai diagnózist különböző módokon közelítsük meg: variancia-analízissel, entrópia-analízissel, multivariáns vagy lineáris analízissel, valamint grafikus ábrázolással (a betegségek virtuális modelljeinek grafikus ábrázolását a program összeveti azokkal az adatokkal, amelyeket a vizsgált személyről „vett le”).

A vizsgálat komplex rendszerben világítja át a szervezetet

A program nemcsak az egész testet képes anatómiai és szövettani szinten elemezni, hanem arra is módot ad, hogy minden egyes szerv egyéni metszeteit, valamint a közöttük fennálló kölcsönhatást vizsgáljuk.

Minél közelebb van a vizsgált személytől származó információ a betegség virtuális modelljéhez, annál nagyobb az eredmények pontossága és megbízhatósága.

Figyelembe véve, hogy a 6-féle szimbólum közül, amelyeket a program használ, 4 valamilyen működési állapotot jelez, kimondhatjuk: a készülék lehetővé teszi, hogy a patológiai folyamatok kialakulásának már a kezdeti stádiumait is felfedezhessük.

Az állapotfelmérés (gyorsteszt) következő szakaszában a program segítségével a különféle készítmények (allopátiás, homeopátiás szerek, táplálékkiegészítők, gyógynövények) rezgésképei közül választhatunk.

A program megadja, hogy az adatbázisban szereplő szerek közül melyek lehetnek a legalkalmasabbak az adott szerv állapotának a javítására.

Ezt mégis hogyan?

A szoftverben eltárolt több ezer készítményen kívül Ön bármilyen más készítmény rezgéseit is tesztelheti oly módon, hogy az adott terméket elhelyezi a magneto-optikai kamrában (külső vegeto-teszt).A biofizikai NLS módszer segítségével elkészíthetők az úgynevezett spektronozódák, amelyek az adott készítmény rezgésképét tartalmazzák, és információs szinten képesek hatni az érintett szervre.

A hatalmas mennyiségű tárolt statisztika megkönnyíti az információk feldolgozását

A programban hatalmas mennyiségű statisztikai adat áll rendelkezésre az egyes betegségek különböző nozológiai formáinak megoszlását illetően, az egyes korcsoportok, illetve nemek szerint. Ez lehetővé teszi, hogy az alapvetően fontos információkat abban az esetben is képesek legyünk kinyerni és feldolgozni, ha az adott betegnek csupán a nemét és az életkorát ismerjük.

A hardver-szoftver egységet az akadémiai (nyugati), az alternatív és a hagyományos keleti, illetve kínai orvoslás művelői egyaránt eredményesen használhatják.

Az EWS-NLS készülék lehetséges alkalmazási területei

• a vizsgált személy biofizikai állapotának felmérése

• a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban

• a szervezetben végbemenő működési és állapotbeli változások biofizikai értékelése

• a lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) egyéves, illetve ötéves időtávlatban

• a mikroflóra biológiai aktivitásának értékelése

• a lehetséges kórfolyamatok kimutatás: betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenléte és azok aktivitása

• non-invazív elemzés révén képet adhat a vér instabil biokémiai állapotáról

• az allergének, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok spektrogramjait tartalmazza

• a szervezetet érő energetikai-információs terhelés azonosítása (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számító gép, mobiltelefon stb.)

• lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, valamint a személyre szóló, leghatékonyabb elektronikus, illetve „információs szer”, vagyis spektronozóda kiválasztására, illetve elkészítésére

• lehetőséget nyújt az adatbázisban nem szereplő, más cégek készítményeinek a rezgésmintáinak bevitelére, eltárolására és az adott termék lehetséges hatásának elemzésére.

A szervrendszerek, szervek, azokat alkotó sejtek 3D-s energetikai vizsgálatának díja 25.000,- Ft (kb. 1 óra, majd minden további megkezdett óra 12.000,- Ft.) Megvásárolható ajándékutalvány formájában is .  Érvényessége 6 hónap.  

Vizsgálatra jelentkezés akár most:

06309605825

Forrás: https://energywavesystem.com/termekeink/ews-nls/

EWS-Testelemzés (gyors teszt) a nagy NLS gép „kistestvére”

Az egyperces vizsgálat és azt követő elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról mintegy 27féle csoportba sorolt felmérési területeknek köszönhetően.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Frekvenciaterápiás készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.

Az EWS-Testelemző felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt:

    Szív- és érrendszer
    Gyomor- és bélfunkciók
    Máj- és epefunkciók
    Pulzus és agyi érrendszer
    Hasnyálmirigy funkciók
    Vesefunkciók
    Tüdőfunkciók
    Agy és idegek
    Csont
    Meridiánok
    Reumás csontbetegség
    Vércukor
    Fizikai állapot
    Mérgek, Toxinok
    Nyomelemek, Vitaminok
    Prosztata/Mell analízis
    Férfi szexuális funkciók
    Nőgyógyászat
    Bőr
    Hormonrendszer
    Immunrendszer
    Nehézfémek
    Szem funkciók
    Elhízás
    Aminosavak
    Fül
    Élősködők, férgek, paraziták
    Allergének
    Pajzsmirigy
    Koenzimek
    Kötőszövet-kollagén

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg.

Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Egy megfelelő érzékenységgel rendelkező biorezonanciás elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, – még egy betegség kialakulása előtt – pontos képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor meg tudjuk határozni a test állapotát is.

1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek.

A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Az EWS Testelemző készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

A rendszer előnye, hogy kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról, rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Testelemző készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

A gyors állapotfelmérő vizsgálat díja 10.000 Ft. Megvásárolható ajándékutalvány formájában is 2023. december 31-ig.

Mikor szokták ezeket a vizsgálatokat elvégezni?

    amikor minden lelet negatív, de csak van vmi fájdalom, látható tünet a háttérben …
    amikor a testelemző készülékkel olyan elváltozást véltünk felfedezni, aminek okait szeretnénk megtudni,
    amikor pontosítani szeretnénk egy feltételezett elváltozást,
    amikor kíváncsiak vagyunk, hogy mi zajlik a testünkben.  Hol vannak energetikai (már egy-két sejben látható) elváltozások (amit még a vérvizsgálat sem tud kimutatni, mert olyan csekély terjedelmű).

Amikor az elektromos áram és a rezgések gyógyítanak

Minden egyes sejtünk úgy működik, mint egy kis elem vagy akkumulátor. A sejtmembránok (más néven sejtfalak) mentén, bizonyos ionok ki- és bejuttatásával elektromos feszültség jön létre. Ha stressz hatása alatt állunk, szó szerint feszültség alatt áll szervezetünk. Minden izomtevékenység ún. akciós potenciálok révén zajlik. Itt is ionok mozdulnak el, elektromágneses tér gerjesztődik, és a szövetek fotonokat bocsátanak ki.

Az elektromos és mágneses mezők, valamint a fotonkibocsátás a szervezetben egymástól elválaszthatatlan jelenségek. Ez azt jelenti, hogy a testben zajló biokémiai folyamatok nagyobb részéért energetikai folyamatok felelősek, tehát szabályzó funkciójuk van. Éppen ezért különféle rezgésekkel befolyásolhatjuk szervezetünk működéseit: minden elektromos terápia egyúttal mágneses terápia, és minden mágneses terápia egyben elektromos kezelés is.

Egész testünk, idegrostjaink, minden sejtünk elektromos árammal működik. Éppen ezért kívülről bevitt elektromos árammal gyógyhatást gyakorolhatunk szervezetünkre. Aki pl. kezdődő hűléses betegség esetén megfelelő frekvenciákkal kezeli magát, kivédheti a súlyosabb influenzás betegségeket.

Björn Nordenström, a híres stockholmi Karolinska Kórház kutatója volt az első, aki bebizonyította, hogy az emberi testben elektromos keringésrendszer létezik. A jelenséget vaszkuláris-intersticiális nyugalmi áramnak (VICC) nevezte el (vaszkuláris = az érrendszerrel kapcsolatos, intersticiális = a sejtek közötti állománnyal kapcsolatos). A VICC fontos szerepet játszik a kapillárisok és a szövetek közötti anyagcsere-folyamatokban. Ez a jelenség magyarázza egyúttal az akupunktúra hatását is. A legapróbb sérülésnek is helyi immunstimuláns hatása van. A beteg testrész masszírozása szintén gyógyhatású elektromos áramot indukál.

Nordenström gyenge egyenáramot vezetett vékony, rákos daganatokba szúrt tűkbe, amely elpusztította a kóros sejteket. A módszert operálhatatlan tüdőmetasztázisok, méhrákok és emlődaganatok kezelésében is eredményesen alkalmazták. Nordenström dr. Pekar és a kínai prof. dr. Yu Ling Xin mellett a Kínában nagy sikerrel alkalmazott elektromos rákterápia megalapítója. Pekingben idáig több mint 10 000 különféle tumort kezeltek az eljárással. A sikerkvóta 65-85%-os. A daganatok sebészi eltávolítása után is sikerrel csökkenthető a tumor kiújulása az elektromos kezeléssel. A terápiával ugyanis kioltható a daganat elektromos mezője, aminek létét dr. Pekar igazolta. (Európában az elektromos terápia még nem terjedt el, így nálunk sem foglalkoznak vele.) Az előrehaladott rákos megbetegedések esetében jólképzett, tapasztalt terapeutára van szükség, mert a nagy kiterjedésű rákos szövet hirtelen meginduló pusztulása, széthullása rendkívüli mértékben megterhelheti az egész szervezetet.

Elektromos keringési rendszer irányítja minden életfolyamatunkat. Ezzel magyarázható az akupunktúra és a masszázs hatásossága, amelyek aktiválják ezt a bioelektromos rendszert.

Az elektromos terápiák szempontjából célzott, frekvenciafüggő és nem specifikus (általános) hatást különböztetünk meg. Az elektromos áram általános hatásának lényege, hogy megváltozik a sejtmembránok áteresztőképessége és elektromos alappotenciálja, sőt az áram hatására elektrolízis is felléphet.

1990-ben Steven Kaalie orvos és William Lyman patológus (Einstein College of Medicine, New York), bebizonyították, hogy az 50-100 mikroamperes gyengeáram módosítja a HIV protein burkolatát, megakadályozván, hogy a kórokozó hozzákapcsolódjon a sejtek receptoraihoz. Így a vírus képtelen egy, a reprodukciójához elengedhetetlen enzim előállítására. Hasonló hatás érhető el az Epstein-Barr-vírus, valamint a fertőző májgyulladás és a herpesz vírusával is. Az eljárást amerikai szabadalom védi.

Az áramerősségek hatása

Az Arndt-Schulz-féle szabály szerint a megfelelően gyenge ingerek erősítik, míg az erős és tartós ingerek gyengítik a biológiai rendszereket. Ezt a szabályt a gyakorlat többször bizonyította, így van ez az elektromos ingerekkel is. A megfelelő, rövid ideig alkalmazott ingerek a szervezett aktiválják, stimulálják, ugyanakkor a túl sok (mennyiségben és időben) mindig túlterheléshez vezet. Cheng és kutatócsoportja megállapította, hogy 10–600 mikroamperes gyengeárammal a sejtszintű energiatermelés az ötszörösére növelhető. Ez egyúttal a sejt-anyagcsere és a proteinszintézis akár 73%-os fokozódását okozhatja. Ha azonban 1 milliampernél nagyobb áramerősségnél a sejtekben drasztikusan csökken az energiatermelés.

Mikroárammal a rettegett HIV létalapja is elvonható. Az áram hatására nem képesek egy, a létezésükhöz nélkülözhetetlen enzimet előállítani

Az ún. TENS-készülékek (transzkután elektromos idegi stimuláció) általában nagy áramerősségekkel dolgoznak. Ennek megfelelően nagyon hatékonyan csillapítják a fájdalmakat, rövid ideig akár helyi érzéstelenítő hatásuk van. A jelenség egyetlen hátránya, hogy a kezelt terület sejtjeinek működése és energiatermelése fékeződik. A készülékek tartós használata hozzászokást, esetleg sejtkárosodást eredményezhet. A TENS-készülékek lényegében “elektromos fájdalomcsillapító tabletták”. A szintén elterjedt elektromos izomstimulátorokat ugyancsak fenntartással kell fogadnunk, mert ezek is túl nagy áramerősséggel működnek.

Az interferencia-kezeléseket szintén fájdalmak csillapítására alkalmazzák, és ezt a betegek általában kevésbé érzik kellemetlennek, mint a TENS-kezeléseket. Mellékhatásai azonban utóbbihoz hasonlíthatók. A Knopp-féle közepes intenzitású frekvenciakezelés speciális frekvencia modulációkat alkalmaz, és jó eredményeket lehet vele elérni a fájdalomcsillapításban – ez kisebb áramerősséget jelent, de még mindig nem mikroáram.

A mikroáram-terápiába sorolhatók a Rife- és Clark-féle frekvenciakezelések és a galvanoterápia is, ami egyenáramot alkalmaz. Utóbbit prof. Sauerbruch, a híres német sebész is rendszeresen alkalmazta, hogy a műtétek utáni fertőzéseket megelőzze, és gyorsítsa a sebgyógyulást. A mikroáramú kezelések sikere a megzavart sejtpotenciálok normalizálásával magyarázható. A krónikus szöveti irritációk, de a gyulladások és a sérülések is a sejtmembrán zavarait idézik elő, ami életfontosságú sejtanyagcsere-folyamatokat akadályoz meg. Ennek hatására zavart szenved az oxigén-anyagcsere, aminek következtében a sejt és környezete elsavasodik. Emiatt jutnak a fájdalomérzékelő idegsejtek (nocireceptorok) ingerületi állapotba.

A fájdalom testünk vészcsengője. A mikroáramok hatására normalizálható a sejtek anyagcseréje, aminek következtében csillapodnak a panaszok

A biológiai szempontból elfogadható erősségű mikroáram a zavart sejtanyagcsere harmonizálódásához vezet. Ez a magyarázata annak, hogy miért van fájdalomcsillapító hatása a mikroáramnak is, bár a hatás nem olyan gyorsan jelentkezik, mint az érzéstelenítő TENS-kezelés esetében.

A mikroárammal végzett kezelések bizonyított hatásai

• Az immunrendszer erősítése
• Antibakteriális, antivirális hatás
• A T-limfociták aktiválása
• A fibroblasztok aktivitásának fokozása (kötőszövetek termelődése)
• A DNS-szintézis javítása
• Az inzulintermelés fokozása
• A kalciumfelvétel javítása
• A gyógyulási fázis akár 50%-os gyorsítása

Az elektromágneses hullámok és jelek élettani hatásai


A specifikus, gyenge áramerősséggel végzett bio-frekvenciakezelések nagyon hatékonyak. Viszonylag gyenge áramerősség is jelentős hatást gyakorol a fogadóra (sejt, kórokozó), ha a megfelelő alap frekvenciát alkalmazzuk. Az egyes frekvenciák célzott hatását számos kísérletben igazolták. E kezelésekkel serkenthető a szervezet öngyógyító képessége, csökkenthető a kórokozók száma a vérben és testszöveteinkben.

Fénydiódákkal is közölhetünk frekvenciákat a beteg szervezetével. A baktériumok és vírusok különösen hatékonyan elpusztíthatók ezüst kolloidoldatokkal, amelyeket desztillált vízben, elektrolízis útján lehet előállítani A bio-frekvencia terápiát kiegészítendő ajánlatos naponta legalább 2 liter tiszta víz megivása

Egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy a kezelés közvetlenül a kórokozókra vagy a testi sejtekre hat-e, esetleg az immunrendszert riadóztatja-e, vagy mindeme hatások kombinációjáról van-e szó. A homeopátia működési elve valószínűleg nagyon fontos szerepet játszik a frekvenciákkal történő kezelésekben is.

A dr. Hulda Clark-féle frekvenciaterápia és zapperterápia
Dr. Hulda Clark, akinek könyvei világszerte óriási feltűnést keltettek, kutatásai eredményeképpen kifejlesztett egy elektronikus terápiás eszközt, az ún. zappert (ejtsd zepper). A feltaláló szerint a készülék olyan frekvenciákat bocsát ki, amelyek elpusztítják a testünkben élősködő parazitákat, vírusokat és baktériumokat, legalábbis legtöbbjüket. A krónikus, de az akut (hűlések, láz és mindenfajta gyulladás) betegségek e készülékkel hatékonyan gyógyíthatók, a kezelés stimulálja az immunrendszert is. A kezelés során hasznosnak bizonyult, ha a beteg a kezelést megelőző 15 percben ezüstkolloid oldatot ivott. Az ezüstkolloid ugyanis erős baktérium-, vírus- és gombaölő tulajdonságú. A jól konstruált zapper lényegében egy egyszerű, elemmel vagy akkumulátorral táplált frekvenciagenerátor, amely mikroampernyi áramerősségű elektromos áramot bocsát ki. A megfelelő frekvenciájú áram kézi elektródákon keresztül jut a szervezetbe.

Elektromos árammal a kígyóméreg is semlegesíthető.

Dr. Clark újítása a célzott zapperterápia, a biorezonancia-kezelések olcsóbb változata. További érdekes lehetőség: a gyógyhatású frekvenciák átvitelét elektromos áram helyett fénydiódák segítségével juttatni az emberi szervezetbe. Ez különösen hasznos lehet az elektromos áramra túlérzékenyeknél.

Fontos megjegyzések a frekvencia terápiákkal kapcsolatban


A tartós kezelés az állandó ingerlés (elektroszmog) és a hozzászokás lehetősége miatt nem ajánlatos. A max. három hetes kúra azonban krónikus betegségek esetén jelentős javulást eredményezhet. Eleinte a panaszok és tünetek átmeneti fellángolása, esetleg fejfájás, erős fáradtság jelentkezhet, mivel a szervezetet eláraszthatják a toxikus bomlástermékek. Ezek a kellemetlenségek néhány napon belül megszűnnek.

A káros anyagok eltávolítása érdekében ajánlatos naponta legalább 2 liter vizet inni. Ezt kiegészíthetjük bázikus kémhatású citrátok (porok, tabletták) szedésével, amelyek támogatják a vese szűrőfunkcióját. Ha a levertség, fáradtság és egyéb, fehérje mérgezés okozta tünetek, panaszok 4 nap múlva sem szűnnének meg, a kúrát meg kell szakítani, a szervezetet pedig alaposan méregteleníteni kell. Aki erős nehézfémmérgezésben szenved (pl. amalgámtömések), a kezelést követően rosszul érezheti magát. Őket a kezelések előtt méregteleníteni kell. Nehézfémterhelés esetén alapszabály: a kezelés előtt kb. 30 g chlorella szedése ajánlott sok vízzel. A szívritmus-szabályozót viselőknek nem ajánlatos a frekvenciakezelések elvégzése. Terhesekkel kapcsolatban nincsenek megfelelő tapasztalatok. A magas vérnyomásban szenvedők akkor jeleznek panaszt, ha naponta hosszabb ideig végzik rajtuk a kezeléseket, amit alapvetően kerülni kell. Napi 45-60 percnél hosszabb kezelés nem ajánlatos.

Dr. Clark syncrometer nevű biorezonanciás vizsgáló műszerével és egy saját fejlesztésű frekvencia generátorral végzett munkája során felfedezte, hogy a paraziták elpusztíthatók, ha saját rezgéseikkel kezelik őket.

Súlyos betegségek esetén tartózkodjunk a kísérletezéstől és az önkezeléstől. Ezzel kapcsolatban megjegyzendő, hogy léteznek a piacon speciális, rák, asztma, szklerózis multiplex kezelésére szolgáló programokat kínáló készülékek is. Ha ilyen komoly betegséget szeretnénk elektromos frekvenciaterápiával kezelni, ajánlatos a kezelés előtt tapasztalt terapeuta véleményét kikérni.

A frekvencia-terápia minimális elektroszmog-terhelést jelent, mivel alacsony feszültségű akkumulátor táplálja és kis áramerősséget bocsát ki. Az elektromos áramra túlérzékeny személyek első alkalommal kellemetlennek érezhetik a kezelést. Ez ilyen ember nem képes tv-t nézni, a mobiltelefont vagy a vezeték nélküli telefont pedig már 10 méter távolságból megérzik.


A mikroáramú kezelés indikációi

– Fájdalomcsillapítás
– Ízületek és gerincoszlop kezelése
– Izomrándulások, görcsös izomzat kezelése
– Migrén, depresszió és álmatlanság kezelése
– Bőrbetegségek, bőrgombásodások és allergiák kezelése
– A kollagénrostok erősítése, ránckezelés
– Hegkezelés
– Nyirokkeringés serkentése
– Méreganyagok és nehézfémek kivezetése
– Műtétek és sérülések utókezelése

Forrás: Természetgyógyász magazin – vörös –
XII. évfolyam 1. szám (2018.január 25.)


A bio-frekvenciamérés menete

1. Állapotfelmérés (anamnézis, jelen státusz, panaszok, jelenlegi terápia – ha van -, gyógyszerek) alapján

2. Szervtámogató kezelés

3. Célzott terápia/ kórokozó és nehézfém kivezetés (időben nem előzheti meg a szervtámogatást)

4. Regenerációs kezelés (akár a célzott terápiával egy időben)


Szervtámogató kezelés

1. Frekvenciaterápia (anatómia-élettan, az epigenetikailag gyenge szerv támogatása, a kivezető utak tisztítása.

2. Stressz szint felmérés – kezelés, adaptogén gyógynövények, fitoterápia, illóolajok, stressz kezelési technikák

3. Étrend kiegészítők, táplálkozási tanácsok, energetikailag aktív gyógynövények, koncentrátumok, cseppek, illóolajok, Bach-esszencia, Energy, Joalis stb.

Cél: a szervtámogatás, immunerősítés, nyirokkeringés fokozása, enzimek

4. Bélflóra regeneráció

Célzott terápia:

– nehézfémkivezetés, toxinmentesítés

– parazita irtás

– baktérium és gomba élő és élettelen toxinjainak kivezetése

– vírus…?

Nehézfémek 1.

Főbb nehézfémek: arzén, higany, kadmium, ólom – a szervezet nehezen üríti, lerakódik szövetekben, szervekben, kiszorítja a hasznos mikroelemeket 1. Arzén: arzén-trioxid és arzénessav formában van jelen: festékekben, elektronikai termékekben, vízben, színes krétában, elektronikai termékekben. Elsősorban a bőrben és a csontokban raktározódik, vizelettel ürül, de károsítja a vesét. Következményei: étvágytalanság, nyálkahártya gyulladás, szarusodás talpon, tenyéren, pigmentáció, gyors őszülés, később szellemi leépülés.

Nehézfémek 2.

2. Higany: oltóanyagokban!, fertőtlenítőszerekben, régebben gyógyszerekben, amalgám, halak olaja, természetes vizek. Lerakódás: bélrendszerben, vese, csontok, agy Következményei: candida burjánzás, reflux, immunrendszer gyengeség, krónikus fáradtság, stressz tűrőképesség csökkenés, fogíny gyulladások, idegrendszeri gyulladások, emlékezőképesség gyengülése A cink és réz felhasználását gátolja.

Nehézfémek 3.

3. Ólom: környezetünkben mindenhol állandó körforgásban van, forrasztófém, festékek, vízvezeték, konzervdoboz, élelmiszerek tej és a gabona Felszívódás után a szervezetben 90%-ban a vörösvértestekhez kötődik, majd a májon keresztül a csontokba kerül, ahol kumulálódik. Következményei: elsősorban férfiaknál meddőség, candida burjánzás, izom és csontfájdalmak, vérszegénység, fáradékonyság, májpanaszok, gyermekeknél tanulási nehézségek A csontban a Ca beépülését gátolja, megváltoztatja a csontok és izületek szerkezetét.

Nehézfémek 4.

4. Kadmium: sárga színű festékek, dohányfüst, állati eredetű élelmiszerek (főként a vadételekben a vese tartalmazza!), növényekben, tenger gyümölcsei (kagylók) Gyorsan felszívódik vesében és a májban rakódik le. Következményei: gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas és a C-vitamin felszívódását,csont- és izületi gyulladás, tüdő és hörgők gyulladására hajlamosít Megfelelő cink, szelén és kalcium bevitele csökkenti a hatását és a felszívódását!

Nehézfémek kivezetése 1.

Mikor ne kezdjünk méregtelenítést:

    gyulladás, vagy aktív stressz fázisban
    elégtelen folyadékbevitel
    legyengült immunrendszer, candidiasis, fertőzések Méregtelenítéskor nagy mennyiségű toxin/nehézfém kerülhet a vérbe, amit ki kell vezetni
    máj, vese, bőr, tüdő fel kell készíteni a szervezetet

Szabályai:

    megfelelő folyadékfogyasztás (tiszta víz)
    káros anyag bevitelt minimumra csökkenteni
    első lépés a béltisztítás, emésztőrendszer erősítése

Nehézfémek kivezetése 2.

– következő lépésben vese, máj és nyirokrendszer tisztítása, anyagcsere fokozása (testmozgás szerepe)

– lehetőleg a mérgek lekötését, semlegesítését kell célul kitűzni

– léteznek szelíd megoldások (homeopátia), frekvencia-terápia – nagyon hatékony! – méregtelenítéssel ürülnek hasznos anyagok is, visszapótlás! Minden méregtelenítésnél egyedi terápiák felépítése szükséges, nincs előre megírt receptúra!
További parazita ellenes szerek:

A közvetlen támadásra a nyers fokhagyma és a hagyma is alkalmas. Naponta 6 teáskanál kókuszolaj, 1 fokhagymagerezd és 1 hagyma. Az oregánó illóolaja is megfutamíthatja a parazitákat. Adjunk 2-3 cseppet egy pohár vízbe, tegyünk hozzá frissen facsart citromlevet, és ezt a keveréket igyuk naponta háromszor. Hasonlóan erős hatás érhető el szegfűszegolajjal. További parazita elleni szerek: gyömbér, olajfalevél-kivonat, tárnicsgyökér, borókabogyó, papayalevél, feketedió.

Regeneráció:

    Bélflóra regeneráció
    Kiürült tápanyagok pótlása
    Prevenciós terápia: mmunrendszer – idegrendszer – hormonrendszer vonalon
    Szervtámogató kezelés

Vizsgálatra jelentkezés e-mailben és telefonon is lehetséges, akár most:
06309605825

Kompenzáló frekvencia kezelés ára: 6000,- Ft/30’

Forrás: részlet dr. Szűcs Zoltán előadásából
– Az EWS készülékek a gyártó nyilatkozat alapján nem minősülnek orvostechnikai eszközöknek.
– A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.


Kozmetikai testkezelések

Gyantázás:

    lábszár
    láb végig
    hónalj
    fazon igazítás
    fazon intim zónán
    fenék
    hát
    alkar
    teljes kar
    mellkas

Végleges szőrtelenítés minden testtájra

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A VÉGLEGES SZŐRTELENITÉS MENÜPONT ALATT!

    Pedikűr (felesleges bőr eltávolítása sarokról, talp egyes területeiről, stb.)
    Manikűr
    Lakkozás
    Paraffin pakolás

SPA kezelés

Mire jó a SPA méregtelenítés

A SPA Méregtelenítő a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza az elektrolízis segítségével. A negatív ionok legfontosabb hatásai:

    regenerálják a beteg sejteket
    megnyugtató, kiegyensúlyozó hatásúak
    csillapítják a fájdalmat
    csökkentik az alvászavaros problémákat
    megtisztítják a vért
    csökkentik a vérnyomást, mivel növelik a vér folyékonyságát
    feloldják a rögökbe összecsomósodott vörös vértesteket, ezért
    csökkentik a trombózis és az agyvérzés veszélyét
    növelik a vér oxigénszállító képességét
    megnyugtatják az idegeket
    javítják a hangulatot
    megerősítik az immunrendszert
    fokozzák a szervezet energiával való feltöltését
    csillapítják a különböző eredetű fájdalmakat
    aktivizálják a szervezetünket
    erősítik az öngyógyító folyamatokat
    csökkentik az allergiás reakciókat
    fokozzák a vastagbélfunkciót
    növelik a kiválasztó szervek működését, ezért
    fogyasztanak, megszüntetik a narancsbőrt
    megrövidítik a testünkben lévő felesleges anyagok tartózkodási idejét (nehézf.)
    gyulladáscsökkentő hatásúak
    megőrzik és fokozzák a pórusok légáteresztő képességét
    lényegesen megkönnyítik a különböző (drog-, alkohol-, nikotin-) függőségektől való megszabadulást.

Hogyan használjuk?

Az áramköri elrendezést a vízbe helyezik a kezek, lábak vagy az egész test mentén, mialatt a tápegység alacsony szintű elektromos áramot küld az áramköri elrendezésbe. Ez okozza az áramköri elrendezésben a víz és só vegyítésével a fémek töltött ion- termelését az oxigén és a hidrogén vízben történő szétválasztásával. A folyamatot felügyelő személy meghatározza a polaritás beállítását lakmuszpapír segítségével. Az Ion-Cleanse által fejlesztett ionok a testen áthaladva toxikus anyagok sokaságához kapcsolódnak és ezáltal semlegesítik saját pozitív vagy negatív töltésüket. Lehetséges a testben egy egész életen át gyülemlő toxikus anyagok felhalmozódása miatti fájdalmak és egyéb tünetek csökkentése – feltételezve azt, hogy a szimptómákat toxikus anyagok felhalmozása okozza. A tisztító folyamat hosszú távú hatékonysága függ a kezelt személy életmódjától, életszemléletétől, étkezési szokásaitól.

A víz színének alakulása

A vízben lebegő részecske színe az alábbiakra utalhat:

    Sárgászöld: vese, a hólyag, a húgyvezeték, női/prosztata terület
    Narancs: izületek megtisztítása
    Barna: máj megtisztítása
    Fekete: máj megtisztítása, dohány, sejtszövettörmelék
    Sötétzöld: epehólyag megtisztítása
    Fehér hab: nyirokrendszer
    Fehér sajtforma: tojásfehérje
    Fekete szemcsék: nehézfémek
    Vörös szemcsék: véralvadék

Javaslat

Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz. Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelési kúrával jelentősen javítható a betegek állapota. Megnyugtatja az idegrendszert és erősíti az immunrendszert. Helyreállítja a légzést, jótékony hatású a tüdőre, csökkenti az allergiás folyamatokat stb. lásd fentebb.

A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi a szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok vagy beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására.

Szembetűnő, ahogy a berendezés segít az ammóniumiontól (szintén toxin a sejteknek) való megszabadulásban. Az ammóniumion a káliumion helyére tud könnyen kötődni és jelenléte gyengíti az ideg- és izomműködést. Az ammóniumtól való megszabadulás a lábakban erőt és frissesség érzetét eredményezi. Sportolóknak hasznos lehet a berendezés használata a regenerálódás felgyorsítására, illetve a regenerációs idő lecsökkentésére. Egészséges szervezetnél (van-e egyáltalán?) is javasolt használata kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító hatása miatt.

Nem használható, ellenjavallt az alábbi esetekben

    pacemaker, vagy bármilyen más elektromos inplantátum viselői
    szervi transzplantáltak
    olyan gyógyszeres kezelés alatt állók, amely gyógyszerek hiánya mentálisan v. fizikálisan teljes inaktívvá tesz (elmezavarok, rohamok)
    terhes és szoptató nők

Az alábbiakat érdemes még figyelembe venni a kezelésekkel kapcsolatban

    Több gyógyszer is igényli, hogy a vérszint folyamatos maradjon a hatás érdekében, mint pl. a vérnyomás gyógyszerek. Próbáljon meg beiktatni egy SPA Méregtelenítő kezelést a gyógyszer bevétele előtt, így a vérszint folyamatos marad a vérnyomás gyógyszeres kezelése alatt.
    Alacsony vércukorszinttel rendelkező páciensek egyenek a kezelés megkezdése előtt, mert a kezelés hatására csökken a vércukorszint
    Szívverés-szabályozó gyógyszereket szedőknél fokozott óvatossággal kell ugyan eljárni, de a kezelés lehetséges. Óvatosan, rövid időtartammal, pl. 10 perccel kezdjük, esetleg kezelőorvosi konzultáció igénybevételével
    Nem tanácsos sem a terhes nők, sem a szoptatós anyák lábfürdője, mivel a SPA Méregtelenítő kivonja a mérgeket a szövetekből, valamint a zsírt is, amely zavarhatja a magzat fejlődését.
    A SPA Méregtelenítő használható a dialízisre járó vesebetegeknél, inzulint szedő cukrosoknál vagy vértódulásos szívproblémákkal küszködőknél. Az enyhe méregtelenítés segít feloldani azokat a mérgeket, melyeket a vese és a szív maga már nem tud feloldani, de nem zavarja meg a gyógyszerek hatását vagy az inzulinszintet.
    Alkalmazható azoknál is, akiknek beépített fém protézisek vannak a testében (pl.: csípőprotézis), de óvatosnak kell lenni, mert néhányuknál kényelmetlen lehet a kialakuló elektromágneses mező. Ilyen esetekben azonnal le kell állítani a kezelést.
    Ha valakinek a kezelési lehetősége nem egyértelmű, kétség vagy kérdés merül fel a SPA Méregtelenítő alkalmazásával kapcsolatban, a kezelés megkezdése előtt feltétlenül ki kell kérni a szakorvos tanácsát!

A kezelés ára: 6500,- Ft  (kedvezményes bérlet váltható)

© Magna Natur Med

Nyitvatartás

+36-30-960-5825


Budapesten

Nyitva: Hétfőn és Kedden bejelentkezés szerint, rugalmasan

Cím: 1173 Budapest, Madárdomb, Flamingó utca 19. 

Balatonakarattyán

Nyitva: Csütörtökön és Pénteken bejelentkezés szerint, rugalmasan (hétvégén zárva)

Cím: 8172 Balatonakarattya, Bercsényi u. 1. Napfény pavilonsor 4.