Önéletrajz

Nevem Nagy Zoltán Gáborné, lánykori és az eü-ben használt név Nagy Szilvia. 1971. 04.22-én születtem Budapesten. Két felnőtt gyermekem és egy unokám van. Mindketten a vendéglátás terén dolgoznak. Fiamnak önálló cége van, ahol szakácsként tevékenykedik, Lányom pedig a BGE-n végzett vendéglátás, turizmus szakon, most várja 2. babáját. Férjem autóalkatrész kereskedő.

A szakmai kompetenciám kiterjednek a mozgás (jóga, stretching, orientális tánc, testépítés), szépségápolás (kozmetika, kéz-és lábápolás), a gyógymasszázs (thai, ayurvedikus, kinai, svéd) és az alternatív gyógymódok (reflexológia, akupresszúra, fitoterápia) használatára, valamint folyamatban van az életmód tanácsadói, bioenergetika és füladdiktológia is.

Szakmai végzettségek, munkahelyek:

1995. után pályát változtattam és egy olyan gyönyörű hivatást találtam, melynek segítségével még soha nem kerültem olyan közel az emberi lélekhez, mint általa. Ez az EMBERI BŐR érintése, kezelése, szépítése.

Még nem találtak fel olyan diagnosztikai gépezetet, amely képes lenne olyan finom energiák vételére, mint a bőr. Az életemet tettem fel ennek a tanulmányozására. Törekvéseim célja az embereket felébreszteni, ráébreszteni saját valójukra és hogy ezen az úton hol járnak éppen – közösen keressük az egész-séget. Segítő szándékom csak Önnel  együttműködve lehetséges. Megpróbálok mindenkinek a legjobb tudásom szerint választ adni és megoldást találni, ezért folyamatosan képzem magam. Több, mint húsz éve foglalkozok emberekkel. A szépségápolásnál kezdtem, majd a folyamatos  képzéseknek köszönhetően az egészségügy és a sport terén is képesítést szereztem. Mindkét terhességem 35 kg plusszal zárult. Ezt mindkét alkalommal ledolgoztam, azóta is tartom. Közben sokmindenre rájöttem, sokmindent tapasztaltam… Ezt a sok évi tapasztalati tudást szeretném megosztani, átadni, akár Önnek, ha szüksége van rá és kéri, szívesen segítek!  Célom: az egységes EGÉSZ megtartása és annak kialakítása, azaz az emberekkel megismertetni az ok-okozati összefüggéseket és rávezetni őket, gyakoroltatni velük a természetes életvitelt. Gyakorlatilag az egészséget támogató, a betegségeket megelőző élet felé szeretném terelni a hozzám fordulókat a fentebb felsorolt tevékenységeken belül.

Milyen esetekben?

Elsősorban a krónikus degeneratív betegségek prevencióját, rehabilitációját végzem. Többek közt : gyomor és bél gyulladások, máj és epe panaszok, II. típusú cukorbetegség, Crohne bél gyulladás, különféle daganatos betegségek lelki és materiális kiegészítő terápiái, légzőszervi betegségek, asztma, COPD, allergiás légzési nehézségek, mozgásszervi, reumatikus betegségek, bőrgyógyászati betegségek, ekcéma, pikkelysömör,  egyéb anyagcsere forgalmi, szaporodás biológiai betegségek, mozgásszervi betegségek, szenvedély betegségek, vese és hólyag betegségek, egyéb itt fel nem sorolt betegségek terén.

Módszerek:

Az orvosi zárójelentés értelmezésével egy időben a beteg panaszainak, tüneteinek elemzése, az elveszett életcél újbóli kitűzése, majd az oda vezető út összeállítása,  ezek lehetnek: fitoterápia, különféle masszázsok (gyógymasszázs, reflexológia, akupresszúra, mikrorendszeri ingerterápiák), szükség szerinti fizio- és egyéb terápiák megbeszélése,. Állapotfelmérő eszközök használata, amely rávilágít az elváltozások meghatározására és segíti a kompetencián kívüli esetek más szakrendelőbe irányítását vagy éppen megerősíti az orvosi diagnózist . Funkcionális élelmiszer  kiegészítőkre és  mozgásfajtákra javaslattétel, de mindezeket megelőzi az a lelki terápia, amely a stresszes helyzetek kezelésére ajánlott.

A terápia tehát a funkciók tüneti jobbításán kívül elsődlegesen oki oldalról közelíti meg a teendőket, azaz a holisztikus szemléletet szem előtt tartva.

A szolgálat kiterjed a prevencióra és a rehabilitációra is.

Szükség esetén végzek:

Kérdés esetén hívjon bátran időpontért: 06309605825

A szolgáltatások kabinrendszerben vehetők igénybe, ami azt jelenti, hogy nálam egyszerre csak 1 vendég/páciens tartózkodik, ezért mindenki úgy oszthatja be az idejét, hogy nem kell várakozni (esetleg pár perc) és a kívánt szolgáltatáshoz szükséges idő elteltével lehet távozni. Az ajtó előtt nem toporog a következő vendég/páciens, csak a bejelentett időpontban, így teljesen ki tud kapcsolódni. Igazi élmény, majd meglátja!

A szolgáltatásokat életkorra és nemre való tekintet nélkül bárki igénybe veheti. A CSECSEMŐK és szüleik, a TINIK és a FÉRFIAK is nyugodtan hívhatnak, az ajtó MINDENKI előtt nyitva áll. Amennyiben ágyhoz kötött valaki és nem tud hozzám eljönni a rendelőbe, akkor megbeszélhetjük az otthoni kezelést is, kérem írjon pár soros levelet az alábbi email címre: magnanaturmed@gmail.com

Köszönettel
Nagy Szilvia

A cég adatai:

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által kiadott alapnyilvántartási szám: 113894 A kereső linket itt találja: https://kereso.enkk.hu/index.php

A keresőprogramban az alábbi módon informálódhat:

A név típusa:

Saját családi és utónév
Nagy Zoltán Gáborné

Nyilvántartási szám: 113894

Alapnyilvántartás típus:
Egészségügyi szakdolgozó

Szakképesítés:
Akupresszőr