Instrumentális fascia- és izom kezelés

 

Instrumentális manualterápia az izom- és fasciarendszer hatékony kezelésére

A gyógymasszázst kiegészítő eszközök széles palettája kibővült eme nagyon hatásosan alkalmazható fasciakezelő TMI eszközrendszerrel.

A spanyol Stefan Richelli oszteopata, gyógytornász tanár maga csiszolja saját kezűleg a minőségi műanyagból készült eszközöket és tanítja a világ minden részében az instruktorokat. Célja egy olyan segítő eszközrendszer kialakítása és megalkotása, amely leveszi a terhet a kezelő ujjairól, ugyanakkor hatásosan látja el a kezelt területet. Így sikerült létrehozni a mozgásszervi problémák kezelésére széleskörűen alkalmazható TMI rendszert.

 

 

 

 

 

Mi a lényege?

Ez nem “simogatós” masszázs. Hatásos a kötőszövet mélyebb rétegeinek megdolgozására. Kiválóan lázítja a fájdalmas izmok letapadásait, enyhíti a triger pontok érzékenységét. Az eszközök képesek nagyon célzottan behatolni a szövetek mélyére, ami nem hat idegenként a testnek. Az eszközök bőrbarát, speciális technikával készült műanyagból vannak és teljesen ergonomikus kialakításúak. A kezelt személy nem érez idegenül ható különbséget az emberi kéz és az eszköz jelenléte között.

Próbálja ki, tapasztalja meg! Az első kezelés árából 30% ajándék Önnek, ha erre az írásra hivatkozik. Hívjon most időpontért! ?

06309605825