SPACE HARMONY – TÉRHARMONIZÁLÓ BERENDEZÉS

“CALMA RADAR” Ártó, káros sugárzások elleni védelmi rendszer.

A védelmi rendszer magyar termék, alkalmazásának alapja bejegyzett szabadalom tárgyát képezi /minden jog fenntartva/

TÁJÉKOZTATÓ:

/Lakások épületek ártó sugárzásainak műszeres mérése védelmi rendszerek betelepítése/

Az Élet és Energia Kft ezúton kíván tájékoztatást adni Tisztelt Ügyfelei részére arról, hogy új és már felépült lakások, épületek vonatkozásában, emeltebb, korszerűbb lakásminőséget vezet be, melynek lényege egy – mind Magyarországon, mind Európában – teljesen új épület és lakásvédelmi rendszer alkalmazása, mellyel nagy hatékonysággal csökkenthetőek: a lakóteret érő káros elektroszmog és a sugárzások. Ezáltal elsőként egy új lakásminőségi kategória jelenik meg Magyarországon: tiszta terű, szmogmentesített lakások.

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével az Élet és Energia Kft létrehozott egy műszaki újdonságot: a CALMA RADAR védelmi rendszert, mely kiszűri, csökkenti az ártó elektroszmog sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, a negatív földsugárzásokat. Ezáltal lényegesen csökkennek az ezen behatások (expozíció) miatt kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikófaktorai. Működtetéséhez plusz energia nem szükséges, továbbá harminc év garanciát vállal rá a kivitelező. A védelmi rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket; továbbfejlesztve, kiegészítve, mintegy rendszerbe kapcsolva azokat. A műszaki találmány védett, kizárólagos tulajdonjogával csak és kizárólag az Élet és Energia Kft rendelkezik, mely a Magyar Szabadalmi Hivatal 2 830 lajstrom számú, U 0400121 ügyszámú használati mintaoltalom jogosultja.

Hogyan mérhető az elektroszmog, a radioaktivitás és a káros sugárzások?

Két fő módszert alkalmaz a gyakorlat: egyrészt a műszeres méréseket, másrészt a radiesztéziai mérési módszereket. A műszeres módszerek vonatkozásában mind a kutatóintézetek, mind a szakhatóságok részére a legkülönfélébb típusú, gyártmányú korszerű műszerek állnak rendelkezésre, a radiesztézia pedig több száz éves tapasztalati módszereken alapul, melyet nagyrészt magáncégek, bioenergetikusok alkalmaznak. Az Élet és Energia Kft a CALMA RADAR beépítése alkalmával mindkét módszert igénybe veszi.

Melyek az „elektroszmog” és a káros sugárzások egészségügyi hatásai?

Ebben a témakörben Európa minden országában megjelentek kutatások, szakmai, egészségügyi publikációk, melyek eredményei legfőképpen a gyermek leukémiára és a rákos megbetegedésekre koncentrálódtak, illetve arra kerestek választ, hogy emelik-e  a káros sugárzások ezen betegségek rizikófaktorait. A kutatások eredményeinek nagy része arra utal, hogy ezek az összefüggések léteznek, ezért a különböző országok törvényileg különböző sugárzási „határértékeket” szabtak meg. Az egészségügyi kihatások rendkívül széleskörű fajtáinak mértéke alapvetően függ a káros sugárzások karakterétől, intenzitásától, időtartamától.

A készülék beüzemelve megtekinthető: 1173 Budapest, Flamingó u. 19. szám alatt.  

Magna Natur Med  Referencia Szalon, Rendelő.

Időpont egyeztetésért kérem, előtte telefonáljon: 0036309605825

Tulajdonos: Nagy Szilvia természetgyógyász