Author Archives: nagyszilvia

Organikus kannabisz olajok és sprayk

Ajánlás

https://www.hempworx.com/CBDSpray33

Figyelmükbe szeretném ajánlani a Cbd tartalmú olajokat és nyelv alá fújható, gyorsan ható sprayket. Jótékony hatásai közé tartozik a fájdalomcsillapítás és a gyulladáscsökkentés. A Trim365 segít a fogyásban és a féreghajtásban is, ami a Shielddel használva jobban kifejti hatását. A koncentráció növelésében pedig a Brain fogyasztása eredményes, az alvást pedig a Sleep nevezetű spray tudja megkönnyíteni. Ezeken kívül még jó pár termék segíti a mindennapi életünket jobbá tenni. Szívből ajánlom ezeket a kiváló minőségű, bevizsgált, nagy tisztaságú táplálékkiegészítőket!

https://www.hempworx.com/CBDSpray33

Tájékoztatás

Kedves Vendégeim, Pácienseim!

Örömmel jelentem, hogy a 2021. 03. 04-i bejelentés szerint hozzám lehet jönni!

Az alábbi szöveg 3. pontjában olvasható, hogy miért:

“A Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, hogy a döntéseket azért hozták, mert csak a kontaktusszámok, a találkozások radikális csökkentése vezethet eredményre, a szakértők javaslata alapján szigorú korlátozásokat vezet be a kormány. Ha most nem zárnánk, akkor a nyitás is későbbre tolódna – mondja a miniszter.

A konkrét döntések:

 1. Az oktatás területén az óvodákat és az általános iskolákat március 8-tól április 7-ig, tehát a tavaszi szünet végéig bezárják. A digitális oktatásra való átállás részleteit az Emmi dolgozza ki Kásler Miklós miniszter vezetésével.
 2. Az üzleteket március 8-án hétfőtől két hétre, tehát március 22-ig bezárják. Ez alól kivétel az élelmiszerbolt, a patika, a drogéria és a benzinkút.
 3. Március 8-22 között minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügyi szolgáltatások.

 4. A konditermeket is be kell zárni két hétre (március 8-22.), az igazolt sportolók meccseire, edzéseire csak zárt kapuk között kerülhet sor.
 5. A parkok, arborétumok nyitva lesznek, a szabadtéri sportolás megengedett a másfél méteres védőtávolság betartása mellett.
 6. A maszkhasználat szabadtéren mindenhol kötelező.
 7. Szigorítják a határátlépést a személyforgalomban (részleteket nem mondott), de a tranzit- és teherforgalomban nem lesz szigorítás.
 8. A szállodák és a vendéglátóipar számára már adott bértámogatást, adókedvezményt minden olyan szektorra kiterjesztik, amelyeknek most be kell zárnia két hétre.
 9. A munkavégzés engedélyezett, de ahol mód van rá, ott biztosítani kell az otthoni munkavégzést.
 10. A középiskolákban, egyetemeken változatlanul nem lesz fizikailag tanítás, online zajlik a továbbiakban is.

A fenti bejelentések még számos részletkérdést nem tisztáztak, ezeket a ma folytatódó kormányülésen véglegesítik, és holnap reggel 6-kor az operatív törzs ülésén is tárgyalják, így holnap reggel fél 8-tól Orbán Viktor kormányfő a pontos részleteket ismerteti majd a Kossuth Rádióban tartandó interjújában.”

Az idézet itt olvasható: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210304/szigorit-a-kormany-10-pontban-mutatjuk-a-lenyeget-472588

A Magyar Közlöny rendelkezései az alábbi helyen érhetők el:

https://magyarkozlony.hu/hivatalos-lapok/u4WlPliioz0PLbskXtKc603eb0886038f/dokumentumok/e9d3ce6651c652aca7450acb0a094e68c2ee501d/letoltes

Mina Henna (szemöldök- és szempillafestés)

Mina Henna

Tartós szemöldök- és szempillafestés

 

Miért váltsa le a hagyományos hidrogén-peroxidos festéket? Mert
– természetes hatóanyagokból tevődik össze, amely Indiából származó prémium minőségű henna gyógy- és festőnövény, mentes minden parabéntől, oxidálószertől, ammóniától és ólomtól.
– az ősz szálakat is 100% lefedi,
– tartós (4-6 hét), a bőrön is 1-2 hétig megmarad,
– ápoló, regeneráló tulajdonsága miatt sűrűsíti a szőrzetet,
– egyszerűen használható,
– tetovált, ombre hatás is kialakítható.
Tegyen egy próbát, meglátja, imádni fogja! ?

Jelentkezzen be akár most!

06309605825

A képek forrása: Mina Henna Brow Hungary

 

Instrumentális fascia- és izom kezelés

 

Instrumentális manualterápia az izom- és fasciarendszer hatékony kezelésére

A gyógymasszázst kiegészítő eszközök széles palettája kibővült eme nagyon hatásosan alkalmazható fasciakezelő TMI eszközrendszerrel.

A spanyol Stefan Richelli oszteopata, gyógytornász tanár maga csiszolja saját kezűleg a minőségi műanyagból készült eszközöket és tanítja a világ minden részében az instruktorokat. Célja egy olyan segítő eszközrendszer kialakítása és megalkotása, amely leveszi a terhet a kezelő ujjairól, ugyanakkor hatásosan látja el a kezelt területet. Így sikerült létrehozni a mozgásszervi problémák kezelésére széleskörűen alkalmazható TMI rendszert.

 

 

 

 

 

Mi a lényege?

Ez nem “simogatós” masszázs. Hatásos a kötőszövet mélyebb rétegeinek megdolgozására. Kiválóan lázítja a fájdalmas izmok letapadásait, enyhíti a triger pontok érzékenységét. Az eszközök képesek nagyon célzottan behatolni a szövetek mélyére, ami nem hat idegenként a testnek. Az eszközök bőrbarát, speciális technikával készült műanyagból vannak és teljesen ergonomikus kialakításúak. A kezelt személy nem érez idegenül ható különbséget az emberi kéz és az eszköz jelenléte között.

Próbálja ki, tapasztalja meg! Az első kezelés árából 30% ajándék Önnek, ha erre az írásra hivatkozik. Hívjon most időpontért! ?

06309605825

 

Természetgyógyászat

Személyes konzultáció kérhető, ahol meghallgatásra kerül az Beteg problémája és megbeszélésre kerül a kezelési terv menete, amely állhat masszázsból (reflex-, gyógy-, thai, tuina, ayurveda), köpölyből, moxából, passzív ízületi kimozgatásból, fülakupunktúrából, jógából vagy mindezek kombinációjából. Kérem szépen, hogy az első konzultációra a Beteg hozza el az összes leletét, amit eddig kapott (mert szükséges a további kezelések meghatározásához), ha pedig szemüveges, kérem azt se felejtse otthon! A vizsgálat a hagyományos természetgyógyászati protokoll szerint történik, non-invazív, tűszúrás nélküli. Szeretettel várom, forduljon hozzám bizalommal! 🙂

Időtartam: egy óra.

Ára: 9.000,- Forint

Vega teszt – biorezonanciás, személyre szabott állapotvizsgálat

 1. Allergia vizsgálat Vegateszttel

A Vega-teszt az emberi szervezet biorezonanciával történő vizsgálata. Az eljárás noninvazív módon, azaz tű szúrása nélkül, fájdalommentesen 5-600 féle összetételről (fű, fa, virág, élelmiszer, környezeti ártalmak, vegyszerek, vitamin, ásványi anyag, nyomelem szint, allergia, intolerancia…, stb.) ad felvilágosítást.

A vizsgálat ideje: 45 perc

Ára: 7.500,- forint

A következő vizsgálat napja: előreláthatólag 2021 novemberében lesz.

A pontos dátum előtte kettő héttel felkerül, addig egy kis türelmet kérek szépen!

Bejelentkezés telefonon keresztül, akár most: +36309605825 vagy e-mailben lehetséges: szalon01@gmail.com

Akciós masszázs bérletek

        Gondoljon idős vagy fájdalmakkal küzdő szeretteire is!

Vásároljon ajándékba masszázs bérletet!

5 alkalmas fél órás GYÓGYMASSZÁZS 27.000,- forintért kapható!

5 alkalmas egy órás MASSZÁZS 43.000,- forintért kapható!

Kiegészítő terápiaként vagy megelőzésképpen javaslom a talpreflexológiát:

5 alkalmas 30 perces TALPREFLEXOLÓGIÁS KEZELÉS 35.000,- forintért kapható!

Ha lemerült vagy ha egyedül él az ismerőse, rokona, nincs akitől érintést kapna, jól jöhet, sőt egészsége szempontjából életmentő az érintés! Próbálja ki, ajándékozzon egy feltöltő masszázsformát neki: 

5 alkalmas 2 órás KÉNYEZTETŐ SZERETET MASSZÁZS 68.000,- forintért kapható!

Ha sportol, izomlázas, feszes és alig bír mozogni, neki egy jó kis nyújtós, lazítós, erős fogásokból álló masszázsbérletet javaslok:

5 alkalmas 2 órás LAZÍTÓ MASSZÁZS 68.000,- forintért kapható!

MEGVÁSÁROLHATÓ: 2021. december 28-ig.

 • A bérletárak ÉRVÉNYESSÉGE: 2020. dec. 28.- 2021. december 28-ig tart,

BEVÁLTHATÓ: a kiállítástól számított 3 hónapon belül, hétköznapokon, az előre bejelentett időpontokban.

FELHASZNÁLHATÓ: a beváltástól számított egy hónapon belül.

A bejelentett időpontokon való meg nem jelenés és a 24 órán belül lemondott időpontok felhasználtnak tekintendők, más időpontra nem áthelyezhetők.

kivéve a tetoválás, fül- és orrbelövés

SPACE HARMONY – TÉRHARMONIZÁLÓ BERENDEZÉS

“CALMA RADAR” Ártó, káros sugárzások elleni védelmi rendszer.

A védelmi rendszer magyar termék, alkalmazásának alapja bejegyzett szabadalom tárgyát képezi /minden jog fenntartva/

TÁJÉKOZTATÓ:

/Lakások épületek ártó sugárzásainak műszeres mérése védelmi rendszerek betelepítése/

Az Élet és Energia Kft ezúton kíván tájékoztatást adni Tisztelt Ügyfelei részére arról, hogy új és már felépült lakások, épületek vonatkozásában, emeltebb, korszerűbb lakásminőséget vezet be, melynek lényege egy – mind Magyarországon, mind Európában – teljesen új épület és lakásvédelmi rendszer alkalmazása, mellyel nagy hatékonysággal csökkenthetőek: a lakóteret érő káros elektroszmog és a sugárzások. Ezáltal elsőként egy új lakásminőségi kategória jelenik meg Magyarországon: tiszta terű, szmogmentesített lakások.

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével az Élet és Energia Kft létrehozott egy műszaki újdonságot: a CALMA RADAR védelmi rendszert, mely kiszűri, csökkenti az ártó elektroszmog sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, a negatív földsugárzásokat. Ezáltal lényegesen csökkennek az ezen behatások (expozíció) miatt kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikófaktorai. Működtetéséhez plusz energia nem szükséges, továbbá harminc év garanciát vállal rá a kivitelező. A védelmi rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket; továbbfejlesztve, kiegészítve, mintegy rendszerbe kapcsolva azokat. A műszaki találmány védett, kizárólagos tulajdonjogával csak és kizárólag az Élet és Energia Kft rendelkezik, mely a Magyar Szabadalmi Hivatal 2 830 lajstrom számú, U 0400121 ügyszámú használati mintaoltalom jogosultja.

Hogyan mérhető az elektroszmog, a radioaktivitás és a káros sugárzások?

Két fő módszert alkalmaz a gyakorlat: egyrészt a műszeres méréseket, másrészt a radiesztéziai mérési módszereket. A műszeres módszerek vonatkozásában mind a kutatóintézetek, mind a szakhatóságok részére a legkülönfélébb típusú, gyártmányú korszerű műszerek állnak rendelkezésre, a radiesztézia pedig több száz éves tapasztalati módszereken alapul, melyet nagyrészt magáncégek, bioenergetikusok alkalmaznak. Az Élet és Energia Kft a CALMA RADAR beépítése alkalmával mindkét módszert igénybe veszi.

Melyek az „elektroszmog” és a káros sugárzások egészségügyi hatásai?

Ebben a témakörben Európa minden országában megjelentek kutatások, szakmai, egészségügyi publikációk, melyek eredményei legfőképpen a gyermek leukémiára és a rákos megbetegedésekre koncentrálódtak, illetve arra kerestek választ, hogy emelik-e  a káros sugárzások ezen betegségek rizikófaktorait. A kutatások eredményeinek nagy része arra utal, hogy ezek az összefüggések léteznek, ezért a különböző országok törvényileg különböző sugárzási „határértékeket” szabtak meg. Az egészségügyi kihatások rendkívül széleskörű fajtáinak mértéke alapvetően függ a káros sugárzások karakterétől, intenzitásától, időtartamától.

A készülék beüzemelve megtekinthető: 1173 Budapest, Flamingó u. 19. szám alatt.  

Magna Natur Med  Referencia Szalon, Rendelő.

Időpont egyeztetésért kérem, előtte telefonáljon: 0036309605825

Tulajdonos: Nagy Szilvia természetgyógyász